Thursday, January 3, 2013

The Sims 3 houses.

Assalamualaikum.

aku nak design rumah the sims 3 aku. tapi kan aku takde idea langsung nak design rumah. memang aku takde kursus pun pasal design2 rumah nih. jadi, aku google lah house design the sims 3. naa ini lah hasilnya. rumah dia sangat lah lawa sangat english style sangatlah vintage. i likeeee! terlampau banyak sangat design rumah yang lawa2 sampai aku tak tau mana satu nak pilih. 




yang ini aku rasa paling Alabama. hahaha.


ok, rasanya esok aku kena start lukis plan untuk design rumah the sims aku. baru lah puas hati main the sims! haha.

5 comments:

natasyapink said...

game? download kat mana?

Jocelyn lum said...

Whoa Saya mmg addicted dengan the Sims!

http://mymiddleforest.blogspot.com/

✿A I N A A✿ said...

gabungkan je semua gambar tu.. pandai2 ubah suaikan... hehehehehe.. memandai je ena ni kan kan.. apapun, semoga berjaya.. t tunjuk tau hasilnyaaa.. ena suka tengok seni2 lukisan/lakaran pe smua ni

Farah_Thirah said...

Awak download kat mne? boleh kasi link tak?

pliss! sye da lme nk main game ni

Aisyah Taib said...

game nih install la awak. takde version online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com