Tuesday, January 8, 2013

New year yang agak sepi seorang perindu.

Assalamualaikum awak!

sepatutnya tahun baru, mempunyai semangat baru untuk update blog dengan lebih kerap. malangnya, blog nih semakin sepi. aku pulak selalu bermalas malasan untuk update blog. idea takde? ada. banyak sangat nak share kat blog nih. tapi tuh lah, dah taip panjang2 lebar, at the end back space semua sekali. terus click dashboard.


nampak tak ketiadaan mood nak update blog di situ? mungkin semua nih faktor umur yang semakin meningkat. eceh. takde kaitan langsung. hahaha. tengok lah esok esok nanti macam mana. mungkin aku akan review something. check it out yaw! :D

p/s : tajuk entry tak boleh bla.

3 comments:

Sandra R. said...

Blum ko review cc cream mu! Mau jga ku baca. Hahaha

✿A I N A A✿ said...

ena pun makin berkurang nak berblog... makin byk benda yang ena perlu lakukan bila dah masuk tahun baru ni.. huuu

CikPelangiSenja™ said...

hye, kite pon after one year baru bloging balik :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com