Monday, November 14, 2011

ohh roomate.

Assalamualaikum.

I want to tell you about my future room mate. alaa bakal room mate I yang awesome tuh. eh takde lah awesome giler kira boleh la. hahaha. ok, let's start. next semester, my room mate is SRN. aku sangat tak sangka yang aku akan menjadi room mate dia. seriously. yela, mana taknya 3 semester aku duduk kolej tak pernah aku dapat sekelas, serapat yang macam nih. aku kira dia nih best friend aku di sabah la. I mean, she's more understand me than other Sabahan friends. 

macam mana tak faham kan kalau dah asyik bersama. hahaha. aku pun tau dia macam mana, dan dia pun tau aku macam mana. RASANYA lah. kalau daripada 10 tuh, mungkin 6 daripadanya kami tau antara satu sama lain. selalu bercerita kan. hopefully, next sem kami lebih bersepakat, bersefahaman, bekerjasama dan tolak ansur antara satu sama lain. sandra, ko faham-faham jelah ye. hahah.

aku sebenarnya tak heran dia nih room mate aku sebabnya dia masa sem 3 pun dah jadi room mate aku. bezanya dia tidur tempat lain. maklumlah katil kt bilik tuh ada dua je. bukannya tiga. so, aku dah biasa dah dengan dia. makan sesama, pegi kelas sesama, belajar sesama. eh belajar ada ke? ahaks! tak kesah la sama ke tak, yang penting GPA dgn CGPA kita sama. eh tak lebih kurang. alah beza pun tak banyak so, kira sama jelah.

itu menunjukkan keserasian bersama. eceh ceh ceh. bab-bab yang itu okay la. tapi kalau nak ikutkan ada jugak la yang tak puas hati dalam sesetengah perkara kan. alah, aku tak perfect. dia pun tak perfect. so, diharapkan saling menegur lah antara satu sama lain. yang mana elok buat. tak elok jangan dibuat. heheh. overall, aku bersyukur dapat sebilik ngan kau Sandra.

p/s : Hafiza, aku harap kau searas dengan aku ok.

1 comment:

gurlz16 said...

hope so too...huhu...ntah bila la slip pra daftar aku keluar ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com