Tuesday, December 14, 2010

Part 3 (junior besar)

Iklil. Sumpah dia nih giler. tapi kan first2 aku tau dia nih budak semenanjung, giler sombong. dah tuh an cam dak sengal tau. sebabnya orang tanya sepatah, sepatah jawabnya. and muka dia pun cam takut nih. thats why la aku kata dia nih cam sengal. aku start rapat ngan dia pun sebab fiza. yelah fiza kan satu kelas dengan dia.

bila dah lama2 kenal rupanya giler weh. aku tak penah tengok orang cam dia nih. slumber gaban betul. masuk bilik aku, suka hati dia je apa yg dia nak buat. takpe itu aku tak kesah. yang dia tau gi one b, CP, pastuh main UNO. itu dia tau ar. hahaha.

aku kata dia sombong, dia pun kata aku sombong. ngam la tuh. haha bilik sebelah2 tapi dah nak dekat habis sem baru rapat. tak ke mangkuk namanya tuh. benda yang paling aku suka ketawa dia ar. nampak diam, sekali ketawa tokojut den.

Sandra reena. hurm, dia ni mula2 aku kenal time first kelas la. time kelas BEL. perhh dengan muka dia yang agak belagak time tuh pastuh speaking berhabuk + berdebu lagi. memang sah2 aku cakap 'boleh tahan lak minah ni' hahaha. aku tak bape rapat dengan dia nih sangat sebab aku ni susah nak rapat dengan orang sesuka hati. rasanya aku rapat dengan dia sebab dia satu kelas je kot.

tapi sekarang tidak lagi. nehi nehi. rapat jugak la dah ngan dia ni. dah nak habis sem hari tuh, selalu kuar ngan dia. sangat sempoi dia nih. open! i like :)

Adi Ismail. ermm aku kenal dia time form 3 kot. eh entah tak ingat rasanya camtuh ar. itupun Raja yang kenalkan. tanggapan pertama bila tengok dia. 'kerek tul mamat nih. membajet' itu la yang terlintas. mana aku tak kata kerek. jalan sebelah2 punyer men sombong muka dia. rasa nak lepang jer. rasa je ar. takdela aku lempang dia.

rasanya aku start rapat ngan dia bila eh? erm form5 kot. ha yelah. itupun sebab sebab macam2 sebab ada. malas nak citer. tapi itu arh. dah la kuat ngutuk orang. menyakat tak habis2. itu ar dia. tak sangka lak dengan muka dia yg kerek tuh, tiba2 jadi baik pulak. hahaha 

p/s : itu sahaja daripada saya. hehe :p

4 comments:

Dominic J. said...

hahaha, jujur habis. Kluar suma dirty laundry.

sandeh said...

ak nampak berlagak ker? pdhal ak sngaja buat muka x tau ja. hahaha

EsyahTaib said...

hehe. alah aku pun time mula2 sume kata aku belagak. sebenarnya kita takde la belagak mana pun. wat muka tak tau je pun.

iklilorkid said...

dahtu??? kua tandas muke siyes je pe benda?? ahahaha,,but i like ur lenggok kaklong!! hohoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com