Friday, December 17, 2010

cerewet.

Cerewet. Penah tak ada kawan, family, sedara, sepupu-sepapat ke yang cerewet? Leceh kan kalau ada orang macam nih. Mak aku pun cerewet gak. Tapi takde ar sangat cerewet nyer. Sempoi kot. Bosan kot kalau cerewet nih. Ye ar bayangkan kalau hias rumah. Itu letak kat sini yg itu letak kat sana. Jangan senget siket pun. Aduhh tension kot kalau camtuh. 

Tapi kalau takde sifat cerewet ni pun payah jugak. Nanti kalau time teamwork mesti kerja2 yang dihasilkan tidak memuaskan. Ye ar cincai kila punya pasal kan. Kalau dapat yang macam nih, hukumnya senang jer. Lepuk kepala orang tuh 3 kali cakap bongok. Nanti elok la tuh. 

Ps3 best : sebenarnya dalam hidup ni perlu seimbang, tak perlu nak jadi cerewet membabi buta kalau tak kena pada masanya.

2 comments:

Raja Norhazrin said...

yang part lepuk 3x cakap bongok tu paling best weh.
eden torai la nanti..

ps4 lagi best rasanya : yes, life memang perlu seimbang.

Aisyah Taib said...

haa nanti ko try la.
lepuk je hukumnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com