Sunday, August 22, 2010

weirdo

kat sini lain macam ouh style dia. i mean pemakaian kat sini la. lain macam. sume kena pakai baju kurung. kalau pegi kelas tuh dah sure la kena pakai baju kurung. that one i agree because if kita boleh pakai suar, paham2 jelah ada yg ketat2 la apa la. so, untuk mengelakkan benda tuh lebih baik pakai baju kurung.

yang menjadi tanda soal dalam kepala ni, kenapa nak pegi one b, cp, kk pun nak pakai baju kurung? even nak balik rumah pun wajib pakai baju kurung. mushkil saya di situ. nasib baik dah nak dekat malam pm. so, lepas ni ada la kebebasan nya. 
 
sehingga sekarang saya tidak tahu apa motif sebenar melarang pelaja memakai seluar dan bert-shirt ketika outing. hmm....

1 comment:

gurlz16 said...

aq blh jwb pertanyaan ko...haha sebabnya...nati senior2 jelez dak2 freshie lagi cntk drpd dorg...haha...n die xnk dak2 freshie lg bergaya...huahuahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com