Monday, February 25, 2013

New BE from Nuffnang

alhamdulillah ;) rezeki untuk bulan dua dah pun tiba. baru je start hari nih. ingatkan nuffnang dah tak sudi nak letak iklan kat blog kite. hik hik. syukur sangat sangat. 

so update untuk malam nih, aku masih lagi menunggu keputusan penerapan semester akhir uitm. tak tau lah dapat ke tak. harapnya dapat lah sebab saya dah patah semangat siket untuk bekerja. bos i tuh kan asdfghjkl. woah! ceh takdelah. i consider i yang badmood hari nih dan semalam!

diharapkan bulan depan dapat lagi BE daripada nuffnang yerk. adios.

4 comments:

✿A I N A A✿ said...

wahh tahniah ye.. teruskan menarik perhatian nuffnang ye.. All the best... hehehe

Mira Cikcit said...

Bestnyaaa... Mira pun dah lama tak dapat BE ni

Mieya Atiera said...

Wah, tahniah :)

birthday party said...

nice post :D salam kenal yaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com