Monday, January 28, 2013

Generate money from your own blog with Nuffnang.

dari tahun 2009 aku berkecimpung dengan blog, tahun 2012 baru aku dapat generate money daripada blog aku sendiri. haa nampak tak betapa lama nak generate money from my own blog? mungkin masa tahun 2009, 2010, 2011 entry yang aku hasilkan tah pape tah. kalau baca balik, boleh ketawa macam tengok citer zombie kampung pisang. 


ini je BE yang aku dapat daripada Nuffnang sepanjang tahun 2012. memang tak banyak macam blogger2 yang super awesome luar sana, tapi syukur lah kan sebab Nuffnang bagi peluang kepada blog Aisyah Taib nih untuk mengiklankan iklan daripada syarikat2 luar sana. hihi.

harapnya, untuk tahun 2013, ada BE yang baru. nak banyak lagi daripada sebelum nih. boleh Nuffnang? hehe.

9 comments:

Yuyu Mi said...

Insyallah..nnt lame2 slalu dpt..keep blogging! :)

✿A I N A A✿ said...

wow, lama gak tu.. apapun, aisyah dapat gak ganjaran hasil dari usaha aisyah selama ni... keep moving forward!

AisyahTaib said...

sebelum nih kan, saya ingat nuffnang menipu. so, saya jugak kata blogger2 yg kata dorang dapat duit drpd nuffnang menipu. sebab saya x dpt pape pun. so time tuh dah give up la xlayan nuffnang. tp still letak jugak kt blog. setelah 4 bulan tinggalkan blog, tau tau je dah ada credited money. memang terkejut giler time tuh. hahaha. start tahun 2012 lah.

so, sekarang nih memang betul2 serius dalam dunia blog. saya dah slalu post2 entry dari zaman myspace lagi tau. hehehe. for me, kalau boleh generate money from blog tuh adalah satu bonus. yg penting minat saya terhadap menceritakan something kepada orang tuh tercapai. kih kih kih.

Anis Athia said...

Best nye dapat be, anis tak pernah lagi dapat be :( selalu lah jenguk blog anis yek.. Hehehe :)

kisah si dairy said...

FOLLOW HERE

Misz Mieza said...

Okla tu.. Dapat gak BE.. Blog Mieza tak pernah dapat lagi BE ni tau.. Huhu~~

Yumida Huda said...

wah..rezeki tu..alhamdulillah...
follower ke 275

Shaza Amani Hidayah said...

Bestnyer......Dapat jugak hasilnya...Keep up the good work!

Ann Jasmine said...

Hi Aishah .

Remember me ? :)

Hurmmm :(
Nak advice you lah. Macam mana eh nak increase traffic utk org ke blog kita dan increase follower?Any tips?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com