Monday, February 4, 2013

Kenangan Bersamamu Kawan.

*perhh tajuk entry takleh bla doh.

Assalamualaikum.

Hari Jumaat lepas aku ada hang out dengan kawan kawan sekolah yang lama dah tak jumpa. consider lama lah sebab cuti semester pun lain lain kan. so hari tuh yang ada aku, Fiza, Sri, Yanie, Atikah Mahfud, and Aziera. yang aku biasa jumpa Fiza jelah. yang lain jarang giler.

terus terang saya katakan, saya berasa sangat segan dengan dorang. tak tau lah kenapa. mungkin sebab tak biasa hang out bersama. bila nak buat gila-gila rasa sangat segan. hikhik. tapi kan, bila dah hang out dengan dorang, Ya Allah aku rasa macam aku yang sopan sangat. mungkin aku salah anggap dengan dorang kot. so, lepas dah tengok dorang macam giler2 jugak. barulah Aisyah keluar. hahaha. itupun masih lagi break break tau.

ye kadang2 memang aku suka pura pura depan orang demi kebaikkan semua orang. dalam dunia nih pura pura itu penting. hahaha. tapi kena tengok tempat lah nak pura pura apa kan. kiranya, hari jumaat hari tuh rasa seronok sangat dapat bersembang bersama2 dengan dorang.

terimalah gambar daripada kami semua :)

atikah mahfud, yanie, aisyah, fiza, aziera, sri.
mata semakin tak nampak, pipi semakin melebar. diet no more.

more pictures at @esyahtaib

1 comment:

Raja Norhazrin said...

pura-pura tu penting ye syah?
HAHHAHAHA...
sonoknya tengok korang kuar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com