Friday, January 18, 2013

Full Download Drama Setia Hujung Nyawa

kalau perasan lah kan sekarang nih dekat tv dah banyak dah drama drama yang diadaptasi daripada novel. hampir setiap channel mesti ada drama yang adaptasi daripada novel. bezanya popular atau tak je. yang bagusnya kan, benda benda camnih dapat melakukan novel penulis kita. hihi.


drama yang terkini aku tengah layan adalah Setia Hujung Nyawa. minggu nih baru aku terjebak dengan drama nih. sebelum2 nih tengok seminggu sekali je. start Zain dan Ersalina bergaduh baru aku dah terstay layan drama nih setiap hari. hahaha. *gelak hambar*

keseluruhan episod untuk drama nih 28 episod. so, takdelah lama beno nak tunggu kesudahan dia kan. hahaha. macam biasalah aku kan kalau drama tv3 maghrib2 nih memang selalu tertinggal. nanti dah lepas habis cerita baru aku dapat tengok kesuluruhannya sebab aku download. tak pun mintak kat kawan. hehe.


kat sini aku nak share link untuk korang download drama nih. kalau dah download, share lah dengan saya :D KLIK SINI

p/s : suka betul aku tengok si Amar Asyraf berlakon marah marah. lawak aku rasa. hahaha. 

4 comments:

Hidayatul Afzam said...

Nasib la boleh download. Minat jugak cerita nie, tp mmg slalu terlepas sbb mak memang xkasi bukak tv kalau dah masuk maghrib =,=

Aisyah Taib said...

ha kan, susah giler nak tengok time maghrib2 nih. kalau nak download kena skip adv tau. then nanti baru jmpa videonya.

Mr Lonely said...

visiting here with a smile~ =)

Regards, www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary)

ainol akasyah said...

saya minat gile cite ni hehe ..
Jom join Segmen Dialog Zain VS Ersalina Setia Hujung Nyawa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com