Thursday, December 27, 2012

Tudung Bawal Lagi?

Assalamualaikum semua! :)


yeayy! ini warna tudung bawal plain yang aku baru je beli minggu lepas. sebenarnya, aku rasa agak menyesal masa aku jual tudung bawal hari tuh aku tak simpan warna warna yang best. aku tengok lawa sangat tapi aku biar je orang lain yang beli. huhu. dan sebenarnya jugak, aku plan nak jual balik tudung bawal plain. 

memandangkan dekat kedai sekarang yang banyak macam pelangi senja je kan, 5 6 kaler dalam satu tudung, aku bercadang nak jual tudung bawal plain. yang hanya ada satu warna sahaja. aku pun dulu gila gak tudung banyak warna, at last warna plain jugak yang selalu aku gunakan. wuhuuu. you know plain color is simple right? hehe

ada minggu minggu yang lepas, rasanya 3 4 orang call aku tanya ada lagi tak jual tudung bawal. pelik benar rasanya orang cari aku nak beli tudung bawal. haha. mungkin dorang berpuas hati agaknya dengan tudung yang aku jual. thanks to them :)

so, uolls nantikan ye tudung bawal daripada saya. hehehe.

3 comments:

Al-Azrul Iqmim said...

flw me bck pls :) http://mimque.blogspot.com/

✿A I N A A✿ said...

wah wah... bisnes lady ni... ena ni memang penggemar tudung.. tmbh2 tudung bwl ni, ena memang minat

Aisyah Taib said...

haa, nanti ena boleh lah beli dengan saya. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com