Wednesday, December 19, 2012

Online Shop : Sometime by Asian Designer Ada Sale!!

Assalamualaikum.

nak tau nak tau? dekat Sometime ada sales sekarang!! kalau korang beli 2 handbags korang akan dapat rm40 off. tapi mesti under Christmas. tak boleh under yang lain. so, kiranya satu beg tuh kita dapat discount rm20 lah. antara handbag yang ada of course beg maria elena yang zig zag zig zag tuh. 


kalau aku, aku lebih minat yang Adrienne punya. nampak exclusive sangat style dia. yang Stella pun aku suka. cutee!


so, korang nak tunggu apa lagi? grab it now!! wuhuuu. yang bestnya kan, beg beg nih semua hasil daripada orang asia tau. ada blogger ada artis. try it.

*KLIK SINI untuk ke website.

2 comments:

✿A I N A A✿ said...

Uishhh cantik2nya.. boleh terjah nanti.. sbb ena nak beli beg kat my mom.. thanks sharing this

~CAHAYA~ said...

ustaz ckp xbole beli brg diskaun sempena perayaan agama lain...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com