Tuesday, December 18, 2012

KFC Krushers New

Assalamualaikum.

Krushers nih rasanya dah lama dah wujud dekat KFC. lama tak lama sangat lah. baru pun tak baru sangat lah. yang pasti krushers KFC sedap. itu pasti.

korang tau tak yang KFC Krushers ada perisa baru? tengok bawah nih.


aku agak tertarik dengan perisa chips more tuh. nescafe, lemon, oreo dah terlebih biasa dah dengan aku. chips more nih aku rasa first time dibuatkan jadi air minuman. unik kan? so, aku nanti nak pegi KFC nak try Chipsmore Krunch. sape nak join? hik hik hik.

besides, KFC sekarang ada banyak menu baru. especially pie blueberry dia. nampak macam best. kalau korang nak tau menu terbaru KFC yang jaranglah KFC buat, KLIK SINI. pasti tak menyesal. heh. 

p/s : aku rasa, CEO KFC nih orang baru that's why banyak pembahruan. yeah!

6 comments:

ASYRAF LAZIM said...

oreo tetap dihati .. hihihi :D

nnuufaa said...

pernah cuba yg oreo tu jee . Lepas nii nak cuba yang lain laa :p hahahaha :D

ASYRAF LAZIM said...

try jangan tak try. hihiho

nnuufaa said...

yeahh . mesty try nantiiiii ! hahhaa :P

✿A I N A A✿ said...

yaw!! baru lagi?? memang kena try ni.. ena suka sgt2 krucher... hehehe

nurhaziqah_ikah said...

suke krusher chipsmore.. sedap.. kt tmpt kite kan, krushernye pekat sgt2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com