Saturday, December 22, 2012

22th Birthday GiveAway

Assalamualaikum.

hey hey! it's 22/12/2012. jom join giveaway by Anis Athia :) semua pun berasaskan angka 22. ada 22 pemenang, dapat discount 22% kat http://thianisfashionlab.blogspot.com/, giveaway sempena umur Anis yang ke-22. start 22 December, habis 22 February. see! semua pun 22.

cepat cepat! klik banner untuk tau lebih lanjut okay :)


11 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam, saya datang ke sini nak berkenalan dengan owner blog.. ^_^

Si Matatajam said...

Best tu..nak join nnt

Hazirah Muslim said...

tak dapat follow awak sebab awak tak letak widget google friend connect :/

Nurul Atiqah said...

Hai, akak. Boleh letak follower gadget tak? Sebab saya tak dapat nak follow pakai link @ follow button sebab dah limit. Nanti inform saya. Thanks :) Sorry.

http://rawkkstylo.blogspot.com/

Anis Athia said...

terima kasih support giveaway anis :)

Jom baca entry terbaru anis mengenai sesi casting buat kali kedua di red house talent :

http://www.anisempoi.com/2012/12/second-call-for-casting.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

inche hlovate said...

all the best :) sya ade baru join hari ni

kisah si dairy said...

dari segmen same..follow sni
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

Saya Wann said...

Salam..Wann datang dari Giveaway yang sama..Semoga Berjaya ya :)

>>>22th Birthday GiveAway<<<

Adiba™ said...

Good luck,dear. Nak gift lebih x. Join sini
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/first-birthday-giveaway-by-merah.html
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome.html
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway_12.html

Byak lak hihihi..peace ≧◠◡◠≦✌

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,jemputlah ke blog iyraa :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com