Friday, December 21, 2012

Comic Fiesta 2012.

Assalamualaikum.

ada tak sesape kat sini minat baca komik jepun? ada tak? well, minat aku kan sentiasa berubah-ubah. kalau aku minat something tuh, memang itu jelah aku adap sampai boring. bila dah boring tukar lagi yang lain pulak.

*list comic yang terkini. SINI

dulu, aku pernah gila baca komik jepun. aku selalu beli kat 7Eleven. sekali aku beli 3 4 komik. kan selalunya kalau komik jepun nih dia bersambung sambung. menyampah kot nak tunggu next month untuk dapat sambungannya tuh. haa, kalau terpaksa kena tunggu tuh jawabnya memang aku dah tak beli dah. minat aku pun dah bertukar.


selain membeli, aku jugak ada baca yang online punya. yang ini, kawan aku yang pernah bagi link dia. sekarang aku dah tak ingat dah. hehehe. kenapa aku tetiba je cerita pasal komik nih? hoho. actually, Isnin nih ada festival komik woah daripada Astro Animax. haaa, channel nih adalah salah satu favourite aku. cerita dia sumpah ye bukan untuk budak2 tapi untuk orang dewasa. 

memang festival nih khas untuk orang yang giler komik ataupun animasi. kalau korang datang ke festival nih, korang akan dapat goodies bag. mungkin dalam tuh ada banyak komik? mungkin jugak ada t-shirt komik? haa siapa tau kan? kalau nak tau lebih details pasal festival nih, pegi je dekat Comic Fiesta. then, sana ada tulis jam berapa dekat mana. check it out yaw! :D

p/s : kalau kisah cinta daripada komik jepun nih, aku rasa lebih sweet daripada cerita yang real. ahaks!

2 comments:

✿A I N A A✿ said...

me me me!!!! ena memang suka sgt komik dengan anime ni... ena nak pergi, nk buat cosplay.. tapi malas nk jahit baju.. hahahaha

blogerbebas said...

nice,,mampir ya di mari http://blogerbebas.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com