Friday, November 23, 2012

DiGi Easy, DiGi Buddyz

Assalamualaikum.

aku tersangat lah suka iklan DiGi yang nih. sangat unik. simple and nice. mudah faham. kalau korang pengguna DiGi Easy, boleh lah subscribe DiGi Buddyz nih. banyak keistimewaan yang korang akan dapat.

24 Jam PERCUMA setiap hari Panggilan + SMS ke Buddyz™ + Facebook + RM1/hari Internet dengan DiGi Easy Prepaid.


korang ada tak kawan karib yang betul betul rapat dengan korang? ada tak kisah yang menakjubkan antara korang? kalau ada, why not sertai DiGi Buddyz Never Apart? korang just share kisah korang dekat SINI and mana tau ada rezeki, boleh menang. 


p/s : macam biasa lah korang boleh beli secara online dan daftar terus. untuk maklumat lanjut mengenai DiGi Easy boleh KLIK SINI.

related entries:
1. DiGi Prepaid Smart Plan

4 comments:

Anonymous said...

Digi buddyz ni mmg 24 jam free ke? Mcm mane eh,sy kurang paham.

Anonymous said...

Mcm mana nk wat internet free tu ek?

fazzuan siti said...

digi buddyz 2 adew limit kew

nurul ain said...

kalau nak delete no buddyz yg kita active tu nak buat macam mana??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com