Thursday, August 25, 2011

Day 3 - Your idea of the perfect first date.

Assalamualaikum.

aku punya idea pasal first date. biasa-biasa je kot. mungkin sama je macam mana aku keluar dengan membe2 aku. keluar dengan membe kan best. jadi buat lah benda yang sama dengan orang tersayang. jadi best la jugak kan. hahah. sungguh pelik. takde makna nak pelik2. normal ok.

kalau aku lah, dah kuar pegi date, first pegi makan la. mana ada umat yang pegi mall besar2 tapi tak makan. bodoh namanya tuh. paling2 pun mesti haus punya sebab penat berjalan. time makan tuh, sembang 2 3 jam. ceritalah apa yang nak diceritakan. baru lah puas hati kan.

dah habis melantak, barulah pegi jalan-jalan habiskan duit. sumpah ini lagi giler. tak best la habiskan duit. kalau habiskan duit dalam bank masih ada 5k ok gak lagi. takut tinggal 5sen jer. apa barang. mungkin hanya mencucikan mata yg banyak sangat habuk. tengok jer sekeliling.

dah penat jalan, pegilah main bowling. so, simple. sape kalah kena gelak kaw2. barulah terpahat dalam hati. hahah. rasanya begitu jelah first date yang sangat sempoi. tak perlu lah nak pegi candle light dinner ke apa ke. bazir duit je. kalau dia tanggung semua ok gak lagi. nih takut kite balik kena payung. apahal kan. haha.

3 comments:

FS Fa said...

nice 1....bah siapa?

Aisyah Taib said...

belum jumpa lagi geng.

Raja Norhazrin said...

nak hikottt gi datee! hahaha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com