Sunday, February 14, 2010

Long time no see

huh kenapa la baru sekarang aku dapat tau pasal membe2 lama yg time sek rendah dulu. haishh. pelik dowh asal habis sek je mesti jumpa sume2 nih. ngek tul. mesti ke nak jumpa?? aku yg jumpa membe lama yg dh duk sebelah aku pn tak tegur gak lagi. huhu dasyat tul aku.

entahlah aziera nk wat reunion, seriously hati aku berat nak pegi. huhu sbb aku sekarang dah sombong! haha cehh takdelah. hmm tak tau lah.

2 comments:

rain said...

sombong yer..ngan aku x kan???hik3

Aisyah said...

haha mestilah tak.
kalau tak wat ape aku call ko, msge ko.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com