Tuesday, May 10, 2011

backup plan.

sekarang dah bulan 5. so, aku merancang untuk bulan nih. aku nak menengok movie jer. takde keje lain. haha. eceh takdelah. tengoklah camne. yang ada dalam otak aku nih tuh jela. aku nak buat maraton wayang. mungkin aku akan kuar pada 23 mei untuk tengok wayang. hari tuh hari isnin so dah konfem lah tak ramai orang. takde budak2 yang memekak. pasti aman punya. pegi dengan sape? tak tau lagi. sorang pun jadi yo. so, sape2 yang nak join, ambik borang eh.


movie apa yang aku nak tengok? dah konfem laah. Captain Jack Sparrow. haha. itu nama watak ok. bukan tajuk cerita. citer Kongsi, Nur Kasih and Pirates of Caribbean. so, tarikh yang aku pilih tuh ngam la kan untuk tengok 3 3 movie sekali gus. barulah kan. haha. and maybe the another day. maybe before 23 of mei aku nak merayap ngan kawan2. main bowling ngan karaoke. oh yeahhh! itulah hari yang paling aku tunggu. aku taknak pegi karaoke ramai2. tak best. haha.

so, itulah perancangan aku bulan mei nih. maybe by next week i'm gonna go to K-Hell. jalan-jalan cari barang baik. haha. setakat nak tengok wayang tuh, Kuala Selangor pun ada bai. 

*tengok keadaan macam mana. nih semua hanya perancangan.

4 comments:

Raja Norhazrin said...

pilihlah aku jadik temanmu
yang pasti setia menemanimu
marathon wayang sampai malam
yang lain belom tentu boleh ~

*ikot lagu KD, hahahaha :P

Aisyah Taib said...

wuhuuu. memang kau pun jadi pilihat hatiku :D sudikah kamu menemaniku?

Raja Norhazrin said...

I DO !! hahahaha :DD
bagi tarikh dan masa, guwa on.

eddy said...

bukan jack yang "hack" hot FM?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com