Saturday, April 9, 2011

positive +ve

kalau dulu aku nih seorang yang sangat negative, tapi sekarang tidak lagi. i'm a positive thinker okay. betul lah kat pakcik roslan kalau kita positive thinking, kita akan dapat apa yang kita dapat. lagi kuat positive kita tuh, lagi cepat kita dapat apa yang kita nak. haha. setakat nih, apa yang aku test semuanya jadi. ada jugak yang belum menjadi lagi nih. antaranya 
  • supaya sandra dapat bersama-sama. *bm fail ayat tergantung
  • supaya sandra dapat follow aku pegi jalan nanti.
  • supaya aku dapat at least A- dalam ACC106, PAD170, PAD190, CTU151, and HSL117.
atas nih semuanya coming soon. apa yang perlu, kesabaran, keimanan, kekuatan pemikiran dan usaha. yeahh aisyah mesti boleh punya. Malaysia boleh takkan Aisyah tak boleh kan. anak pakcik taib bha nih. now, i will keep on my positive thinking. sangat berkesan dan sangat bagus. jangan sesekali terpangaruh dengan orang yang berfikiran negative. hasutan syaitan semuanya tuh. 

2 comments:

sandra r.n said...

hoiii. jual nama ak. hahahaha

Raja Norhazrin said...

think positive ! what mind believe the body can achieve :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com