Thursday, July 18, 2013

aboutme: updated.

Assalamualaikum shemua! ;)

seminggu dah kita berpuasa. alhamdulillah. harapnya puasa tahun nih penuh la hendaknya. Ameen! orang kata setiap bulan Ramadan ada barakahnya. yup! memang betul. kita akan rasa nikmat berpuasa tuh kalau kita hayati betul2.

so, here are some of my sweet memory to be shared with you. ahaks!

sebelum bulan puasa menjelma hari tuh, aku dapat offer sebagai acting supervisor kat guardian. walaupun pangkatnya tak seberapa, alhamdulillah rezeki daripada Allah SWT. sebaik sahaja confirm, terus kena offer. it's quite good for me. hihihi.

next story,

keputusan UPU dah pun keluar 12hb July hari tuh. aku takde pulak ambik tahu bila result untuk kemasukkan degree tuh akan keluar. dengar2 cerita 19hb macam tuh la. sekali on 11th dapat message yang boleh check result. berdebar giler weh bila dapat tau boleh check via SMS. so hantar la kan ke 15888 tuh. Alhamdulillah keputusannya berjaya.

on the next day, baru dapat tau result sepenuhnya dapat kos apa, kat mana, etc. bersyukur sangat sangat sebab apa yang dikehendaki dah pun ada depan mata. alhamdulillah sekali lagi :)
so here's the result. start kuliah 9hb September. 


semalam, aku dapat berjumpa dengan Farahan and Raje. walaupun sekejap, walaupun time kerja, sangat berbaloi okay. sempat jugak berketawa sekejap, sempat jugak membahan sekejap. semuanya sempat walaupun sekejap. haaa hebat tak kami? ambik gambar je tak sempat. Lulz.

erm,

setakat nih, ada dua je cerita yang boleh dikongsi bersama. akan datang, lain lagi ceritanya. malas nak cerita yang duka-duka. lebih baik kita cerita yang indah-indah sahaja ye dok?

2 comments:

tika akhir said...

aisyaa.. congraz! so masok lah ni melake? ke syg guardian lebih..?

Mohd Ridwan Abdul Manap said...

Congrats.. Saya orang kuala selangor jugak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com