Sunday, December 9, 2012

Online Shop : WonderShoe

Assalamualaikum.

nak tau nak tau? kita ada jumpa website baru yang best untuk online shopping. saya sangat teruja tengok barang barang yang dia jual. kita selalu dengar wondergirl, wonderstruck, wonderwardrobe, wonderfultonight kan? tapi kali nih saya kasi korang dengar pasal wondershoe!!! 

nama pun wondershoe mestilah pasal kasut. takkan pasal baju pulak. okay apa yang best pasal wondershoe, kasut kasut yang dorang jual semua pun comel comel belaka. first time saya dapat tau pasal website nih, saya dah off computer, terus on balik habaq hang. memang sangat teruja. tapi kan, penjual kasut nih dari Indonesia. so, kalau nak beli kena convert USD lah. kiranya harga dia biasa jelah dalam rm79 siap postage. 

hari tuh adalah saya test test kalau beli banyak dapat berapa harga dia kan, saya pilih 5 pasang kasut then total harga hanya rm210 duit kita. kira oraite lah kan. haa, dah tak sabar ke nak tengok kasut kasut dia? bagi saya kasut dia sama je dengan keluaran China. dua dua pun home made tau. ok, lets check it out.


cute kan website dia? hahaha. yang pasti wondershoe hanya jual flats. flats je. takde heels or wedges. itu pasal saya suka. hehehe. nah ambik nih link website dia wondershoe.com. korang boleh cek sendiri mana yang comel comel tuh. kalau minat, beli lah. tak pun cuci mata je ker. 

nih tengah fikir fikir lah nih, nak beli yang mana satu. satu je masalah sekarang nih, nak kena guna credit card. pinjam abah punyalah gamaknya. hik hik hik. *ada lagi cara lain nak bayar. boleh cek kat website

p/s : perasan tak saya guna saya dalam entry nih? oh tidak! *tepuk dahi sendiri.

thanks for reading! :)

2 comments:

Syuhada Salleh said...

wahhh..nmpk mcm cantik2 je..tp xde credit card..sdhnye.

jifa zulkifli said...

sis.. i ad jual kasut ni.. but price die skang da up sket :) dlu i beli harga tu la.. sedih harga da up.. tp nk wat cmne.. kasut cantek tetap beli gak.. da suker kn.. x kisah harga berape pon.. hee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com