Thursday, February 7, 2013

Buku menarik untuk menyihatkan badan anda.

Assalamualaikum semua! :)
Hello and Hi to all of you.

ewah semangat pulak ye pepagi buta nih. okay sementara tunggu rambut kering, iolls kat sini nak share kat uolls pasal satu buku nih khas untuk orang yang obses nak jaga kesihatan dia ataupun kecantikkan. from top to toe lah kan. hik hik. so, ini dia buku yang perlu korang cari.


buku nih al kisahnya pasal kegunaan sesuatu tumbuh tumbuhan, buah buahan, atau biji bijian yang boleh merawat masalah kesihatan yang kita alami. contohnya macam mana nak rendahkan tekanan darah. macam mana nak hilangkan jerawat. memang masalah2 camni lah yang selalu dibincangkan dan cara untuk atasinya macam mana. aku pun belum lagi khatam buku nih. baru suku je bro. 

jangan tanya aku beli kat mana buku nih. bapak sedara aku yang bagi. mungkin dekat Popular, MPH ada menjualnya. boleh cari kat sana. so, basically i love this book. so much tips, recipes on how to get healthy. healthy in hair, skin, nails, etc. speaking kauuu jah. hahaha. tp serious weh, bagus buku nih. 


nampak tak tagline dia? easy, safe, natural, effective. haaa sangat berbaloi tau beli buku nih. kalau ada kesempatan, iolls share ngan uolls pasal isi kandungan dia pulok ye. nantikan next entry. 

5 comments:

Saya Wann said...

Ada tips untuk bodybuilder tak dalam buku neh?hehe.btw wann datang dari blog anis n follow sini..selamat berkenalan..jemputla datang ke blog wann :)

✿A I N A A✿ said...

menarik!!! ena suka jaga kesihatan dengan cara macam ni dari makan ubat ubatan or herba2 macam jamu tu.... nice! nak survey cari kat kinokuniya

Farah Waheda Wahid said...

wah...menarik ni dear... thanks for sharing ek... macam nak kena cari jer...

tenku butang said...

mcm2 ada untuk kesihatan n kecantikan kat sini yea.. hee.. best..

done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

Farhana Jasmine said...

Nice one.I adore your blog. Betul-betul informatif. I baru je start tulis blog. Later on i akan buat satu blog utk bantu org dari segi motivasi. Buat masa ni upload my life story je :) haha.

If u ada masa, follow lah kayh. so we can exchange info after this.
www.farhanajasmine.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com