Friday, January 11, 2013

Review Only Beauty

Assalamualaikum.


hari nih aku nak share satu website iaitu Only Beauty di mana website nih dia suka bagi free samples tau untuk sesiapa yang bernasib baik. kalau nak sample, kenalah submit application then tunggu lulus ke tak. after dah dapat, guna then review kalau nak. ha senang kan?

dekat Only Beauty banyak lah dah sample sample yang dia dah bagi ikut brand lah. setiap hari Isnin hingga Jumaat ada sample yang dia akan bagi. so, kena alert lah untuk tau sample apa yang dorang nak kasi. hari tuh, ada jugak dorang bagi sample Kiehl's. ada tiga produk. toner, sun block and another one untuk lingkaran gelap bawah mata. boleh KLIK SINI untuk usha.

yang bestnya lagi kan, lepas nih korang boleh dah beli barang skin care, makeup, body wash etc dekat Only Beauty. for sure, aku yang excited dulu. hahaha. selain daripada memperkenalkan produk2 skin care, Only Beauty ada jugak share beauty tips. setakat nih yang ada hanya dua tips untuk produk Avene. sebelum nih, aku tak pernah pun tau yang Avene ada jual serum weh. dah tengok Only Beauty baru tau. hahaha kuno giler.

dekat website nih lah jugak korang boleh tengok segala review tentang produk apa yang korang nak tau. baca, fikir. kalau berkenan pegi kedai cari, beli. kalau Only Beauty dah ada online store, takyah pi kedai dah. terus je beli. senang kan?

3 comments:

Miraaaa said...

Saya mintak dah dulu dan diluluskan da. Tapi tunggu punya tunggu tak sampai lagi pun :(

Sedey sedey.

Aisyah Taib said...

lambat giler kan pemprosesan dia? huhuhu. tggu jelah. sebab selalunya kalau samples, memang lambat sampai. dah mcam2 sample saya pernah dpt, memang selalu lambat. dlm 2 3 minggu baru dapat.

madeeha said...

salam aisyah.. soaln ni agak terpesong dgn tajuk di atas.. hehehhehe... nk tnya la... kat mna bli baju plus saze,,,saya bermasalah dlm hal ni.hrap dapat mmbantu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com