Monday, August 8, 2011

funny is more attractive.

Assalamualaikum.

boring ouh hari nih. cam takde benda nak dibuat. padahal bukan main banyak keje ada. hari nih takde wat pape. lepas test semalam, duk relax2. buat homework jer. takde study. bulan2 puasa nih hampir setiap malam aku tak tido. aku tido lepas subuh, bangun tengah hari lepas tuh pegi kelas. pelik kan? tapi itu lebih bagus aku rasa. kalau siang berjaga, takde gak berjaga. konfem tido. ok, bukan itu yang aku nak citer kat korang. haha.


hmm, aku nak citer nih pasal pilihan hati wanita terhadap lelaki. eh takyah ar guna wanita. cam terlampau baik la pulak kan. perempuan lah. senang siket. hehe. kalau dikaji lah kan, majoriti orang perempuan suka lelaki yang kelakar. betul tak? betul tak? jangan tipu lah. takde perempuan yang tak bangga bila dapat boy friend yang kelakar, giler-giler dan sebagainya.

tak kiralah orang tuh buruk mana pun, bila dia funny konfem orang suka kat dia. dah banyak dah aku tengok. bukan sorang dua. tu pasal orang tua-tua suka cakap lelaki kalau nak cari jodoh tak susah. tapi kena tengok la kan lawak dia camne. kalau cam cilaka jer apa barang. itu namanya mintak kaki. bukan mintak hati. hahaha. ye tak?

takkan lah nak yang stress2 pulak kan? kalau dapat laki yang slalu serius, konfem lah gf dia tuh asyik makan maki, takpun makan penampar sekali. aku rasa lah. kalau lelaki dah serius, konfem dia akan ada rasa marah sekali. tak dinafikan. cuba kalau laki tuh kelakar, peratusan kemarahannya akan siket. haha. tak percaya? try lah cari laki2 camni. bezakan. aku takyah cari dah. dah ada depan mata. esehhh.


aku pun memang suka cari laki yang funny. eh sape yang tak suka kan kalau dapat kawan, bf yang camnih. konfem bahagia hidup hari-hari. anggapan perempuan dengan lelaki camnih, bila dorang stress, dorang inginkan hiburan. hahaha. membajet lah pulak kan. habis kalau laki ko stress, sapo pulak yg nak bahagiakan laki ko? ahahah.

aku cam takde isi lah pulak nak buat entry nih. telinga dengar lagu rock. sekali citer benda jiwang. patutnya aku dengar lagu jiwang. baru banyak isi mencurah2. apa-apa pun perempuan lebih sukakan lelaki yang kelakar dan pandai mencuit hati. terutama bagi perempuan yang mempunyai hati yang riang seperti saya :)
*aku rasa aku paling membajet dalam entry nih. caittt. 

p/s : pesanan kawan aku : bulan-bulan puasa nih, jangan asyik tidur. lepas raya dah exam. belajar.

3 comments:

Raja Norhazrin said...

dah ade ye? hahahaha :DD

Aisyah Taib said...

apa yg ada? teteda bah kau.
haha. xmain la kapel2 nih. sengsara i nanti.

Raja Norhazrin said...

ye ke? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com