Tuesday, February 12, 2013

Full Download Drama Rindu Bertamu di Abu Dhabi

Assalamualaikum.

Semalam baru je start drama Rindu Bertamu di Abu Dhabi. malangnya, aku tak tengok pun episod semalam. Har har har. baru tadi je tengok itupun separuh jalan dah. takpe tak kisah. sebab i boleh download drama nih kat SINI. hor hor hor.

so ini sinopsis drama nih.

Mengisahkan tentang liku-liku hidup seorang lelaki bernama Firdaus (Fahrin Ahmad). Firdaus mengalami konflik keluarga dan cinta. Ain Farohah (Tasha Shila) seorang wanita yang difitnah bersekedudukan sehingga ditangkap khalwat dengan Firdaus (Fahrin). Firdaus dan Ain terjerat dengan rancangan Faiz (Shahrizal Jaszle) sehingga kedua-dua mereka dihalau oleh bapa Firdaus, Haji Ilham (Dato Rahim Razali). Bagaimanapun, Firdaus bertanggungjawab ke atas Ain dengan menikahinya dan berhijrah ke Abu Dhabi lalu bekerja sebagai jurutera kanan di sebuah syarikat swasta. Fareez (Aiman Hakim Ridza) sebagai adik bongsu kepada Firdaus dan Faiz berusaha untuk menyatukan kembali keluarga mereka. Fareez juga sangat cintakan Meera (Elyssa) walaupun Meera mempunyai kisah silam yang negatif. Sebenarnya, Firdaus telah terlebih dahulu mencintai dan bertunang dengan Fatin Zaharah (Fouziah Ghous). Dapatkah Firdaus mencintai Ain Farohah seperti dia mencintai Fatin? Mampukah Fareez menyatukan kembali keluarga mereka? Dapatkah keluarga Firdaus bersatu semula?

pelakon utama untuk drama nih.

p/s : agak2 lah kan kalau aku buat giveaway, ramai tak nak join? hadiah dia 2 faceshop BB cream and 1 mask sheet. klik SINI, SINI, dan SINI

2 comments:

isra ismail said...

asamualaikum,
tumpang tanya macam mana nak buat tulisan kat gambar tu.. guna apa yep..."Rindu di Abu Dhabi".. tu..

KenariPutih said...

Sy br tgk crita ni. Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com