Thursday, May 19, 2011

Jack Sparrow.

Assalamualaikum.

sepatutnya hari nih aku keluar dengan raje. pegi meronggeng. tapi dia kena balik kampung la pulak. so, cancel la hari nih. buat jer hari lain. nak tengok pirates! jack sparrow :) tapi ok jugaklah hari nih cancel. sebabnya tekak aku, hingus aku tak reda-reda sakitnya.

tunggulah minggu depan. mungkin dah baik dah kot. macam mana nak reda kalau asyik melalak je dah tu minum ais. hm, nantilah aku minum air panas hari-hari lepas nih. takyah minum ais lagi dah. dah makan ubat dadah pun takde effect pape pun. nyampah.

nak tau aku sekarang minat ngan colbie caillat. bukan sebab lagu I Do dia tuh. tapi dah lama dah aku pendamkan minat aku terhadap dia. haha. ayat memang takleh bla. lagu-lagu dia best especially lagu yang dalam citer The Backup Plan. kan si Alex tuh yang berlakon. mestilah terpengaruh :D

*cuti saya dilanjutkan seminggu. so, saya ada kat kuala sampai 4 Jun 2011.

3 comments:

Raja Norhazrin said...

ehem, kau tengok ehh the back up plan tu?
dasyat weh film tu. haha ;)

Aisyah Taib said...

tengok2. haha.
aku tgk time tuh masa esoknya ada exam CTU. then petang tuh aku baca pun tak masuk aku tgk lah citer tuh. fuhhh tak berkelip.

Raja Norhazrin said...

tak berkelip? lagi dasyat tu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com