Sunday, January 30, 2011

jalan-jalan cuci mata.

sekarang nih mid-sem break weh! hahah seronok sangat dapat cuti. sebab tak payah fikir pasal kelas. haha. walaupun ada assignment, naaa last minute pun boleh siap lah. nih tengah berlagak nih. hahaha. cuti nih aku hanya balik rumah abang aku kat KK nih. tak balik semenanjung pun walaupun ada tiket murah. singkat sangat tak syok.

abang aku ada gak tanya taknak balik ker. aku cakap ok jer. tak kesah mana2 pun. alih2 dia decided ah ko takyah balik ar. ko duk jer ngan aku. raya cina nanti kita jalan. ^^ i like it beb. kalau tak jalan pun lagi i like. hahaha. duk rumah beb sape yang tak suka. tengok tv, masak, makan, tido. perhhh heaven bai.

so, cuti nih katanya nak pegi ker western. kat buffort. tak tau lah kat mana. tak dapat bayangan dia camne. yang pasti ada family day kat sana. tak sabar ouh nak pegi sana. bajet ar. padahal takde teringin langsung. haha i prefer duk rumah rite now nananana. bad mood okeh.

so, how about you?

1 comment:

Akasia Holiday said...

jika MERANCANG bercuti ke MElaka, boleh lah hubungi kami...

http://melaka-destinasibajet.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com