Sunday, December 26, 2010

serba salah nak text or call.

*entry kali nih agak sentimental. harap maklum.


pernah tak korang rasa tertunggu tunggu call daripada orang yang tersayang atau orang terbenci atau best fren. ah sape2 jelah. pernah tak? hahaha. sengsara bukan. well, selalunya memang camtuh. ye ar nak jimat kredit mestilah tunggu orang jer yang call kan. kadang kadang tuh sampai tertido pegang fon nih punye nak tunggu orang call. haiishh rasa bangang pun ada gak. 

sebenarnya benda benda camnih berlaku pada perempuan jer. aku rasa. tak tau ar ada gak laki yang karat karat pun rasa macam ni jugak ke kan. hahaha funny. pendapat aku ok. kita yang gegirl nih sebenarnya nak je call orang tuh. tapi selalunya laa dalam otak kita mesti kata 'eh tak ganggu dia ke? entah2 dia tengah berak cam mana? nanti dia marah aku la' mesti punyer. betul tak? bukannya kita takde kredit nak call dia tapi tulah sebab selalu sangat ayat2 macam tadi merempit kat fikiran tu pasal tak jadi nak call orang tuh.


serupa jugak dengan message. serba salah wa cakap lu. bila nak text tuh, mula ar eh nanti dia kata aku nih gatal lebih lebih pulak selalu message dia. minah nih apahal takde tau masa ke nak message2 orang. selalu memang camtuh. jawabnya tak bermessage lah. tetap gak dia menanti message sang pria pujangga. yeahhh!

selalunya jugak benda nih terjadi time perempuan yang tengah hangat berkasih kasih sayang, tengah berangau angau. kamu tak usah ler nak menipu teman. teman tau sumenya. so, pada lelaki jangan la ingat orang perempuan tak ingat kat kamu. perempuan ni sentiasa ingat kat kamu. hahaha.

p/s : aku rasa macam tak percaya aku buat entry macam nih. oh God.

7 comments:

sandeh said...

cun apa. hahaha.

Bogdan Stelistul said...

Hi,
My name is Bogdan from Romania! I want to make friends!
Can we be friends?? Link Exchange PLEASE??
My blog address is: www.bogdanstelistul.blogspot.com
Thank you!!!!
Happy holidays !!!!
FOLLOW ME ON FACEBOOK OR BLOGGER,PLEASE !!!
COMENT ME BLOG !!!!
THANK YOU ,FOR YOUR VISIT!!!

Aisyah Taib said...

sandeh : hehe ^_^

budak giler mana nak soh aku follow2 nih? haha

dmcyale17 said...

Aisyah ada peminat dari Romania hahaha

Aisyah Taib said...

jeles ker? haha :p

che'ah said...

bru tulis sentimental siket da dpt pminat dr romania weh!!!
teman jelez...=P

gurlz16 said...

wah!giler r...pmnt dri romania lagi tuh..dsyat r..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com