Sunday, November 28, 2010

terharu

best ker dapat best friend lelaki? huhu cam best jer. hakhakhak. gate. 

erm, bagi aku ada best friend laki nih best. sebabnya kita cam tak perlu nak jaga hati dia sangat. boleh cakap kasar2. err tapi tengok orang jugak. ada jer laki yg sensitif tahap gaban. kena babi siket dah tak tegur 2 minggu. tapi kan, best friend laki ni boleh ke dibawa kepada sesi luahan hati dan perasaan? yelah sometimes, kita mesti ada rasa sedih, problem suma kan. boleh ke laki jadi pendengar setia untuk kaum perempuan? hmm....

kebiasaannya, kalau bestfren laki and pompuan, konfem dorang tak jadi kawan dah. dia jadi lain. bercinta maybe. tersuka mungkin. adik beradik camtu lah. hahaha, tapi seronok camtuh. i likeee. tafsiran aku, kalau dah jadi bestfren, tiba2 tukar jadi pasangan bercinta, sure tak ke mana. yang seronok nih, cinta pandang pertama. eceh poyo. sorang dak pahang, sorang dak selangor. jumpa kat taman di pahang. aisehh. 

mereka kawan baik :')

5 comments:

Raja Norhazrin said...

ko ada wey? sape? sape? ngeeehehe ;D

EsyahTaib said...

aku mana ada bestfren laki la. hadoii!

Aziera Jumat said...

btoi2, xkan jalan pnya bcinte ngan bestfren. jason mraz and callay totally wrong!

che'ah said...

boleyh je weh...
tp y x best lau da capel patuh clash..
kn da rugi..ilang sorang kawan!

EsyahTaib said...

tu ar. itu yg tak bestnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com