Tuesday, November 9, 2010

orang lain, orang lain yg kena.


tak tau la sekarang ni rasa cam tak stabil la. emosi. eceh gebang jer kot. tengah2 duk baca buku political science, terlintas ar pulak sorang budak ni namanya R. woahh mcm mana leh limpas pun aku tak tau. serius, aku rasa cam aku ni jahat kot. 

mana taknya, before raya and time raya, dia ada message tapi aku balas hanya sekali sahaja. then, tak penah reply2 dah lepas tuh. kejam tak? sampaikan no maxis tuh aku off terus tak guna dah. mana hp nyer pun aku dh tak tau dh. last month, dia ada call no celcom aku. dia tanya kenal ke x aku cakap kenal. padahal tak tau sape yg cakap. sebabnya dalam otak aku ni nama lain yg keluar.

then, bila dah habis tanya kenal ke tak tiba2 dia cakap "ouh dh sombong ye sekarang" terus aku tau oh c R rupanya. aku pn cam nak tak nak je cakap. dalam bape saat kemudian, terus habis. so, sampai situ jela. sehingga kini tidak diketahui apa jadahnya citer dia.

kenapa aku dah tak layan dia? sebab aku sangat2 menyampah bermesej dengan orang yg suka tanya soalan2 bonus yg bernilai 2 juta ringgit. bodoh kot. tanya tgh buat apa? hadoiiii! nyampah giler. sumpah, selalunya msge2 camtu kalau aku dpt mmg tak balas. melainkan adik aku yg tanya, itu aku jwb la. yg lain...booo!

aku rasa sejak aku tukar celcom nih, lebih ok. sebabnya orang x selalu msge, x slalu call. mungkin mahal kot. haha. handphone aku ni hanya digunakan untuk dengar lagu time blaja, main game and untuk alarm. tuh jer. hehehe. 

*kemungkinan besar angin mabuk aku dekat handphone dah lama tamat. 

1 comment:

Raja Norhazrin said...

budak nama mula huruf R akhir huruf L yer?
da lama gila kot tak dengar citer pasal dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com