Tuesday, November 23, 2010

change change change

kalau dulu, esyah yg nih takut nak main game perang. tapi sekarang tidak lagi. eceh. 
dulu eg suka cakap "esya takut main game. penakut!" itu ayat yg akan kuar sehingga kini kalau aku tgh main game perang. heyy common la. adik you ni sekarang dah nak masuk 19 ok. apa ko ingat aku ni 6 tahun ker? kalau 6 tahun ye mmg aku takut main game perang. sampai demam. 


now selalu men game counter strike. kalau men sorang tak best. main 3 komputer dah memadai. bet ngan abang2 i lah. bermaki hamun nih. hahahaha. takde keje kan, mmg camtuh. pastuh lawan game age of empire. pun bet ngan dorang. men bangsat nih. dorang bedua kejekan aku. pastuh ketawa. 

nih sekarang tengah cari red alert. mana tah aku campak cd tuh. hr tuh gi kedai nk beli baru ada ke dia cakap dh habis. meninggi suara aku kt kedai tuh. bikin panas. nnt ar try cari kat shah alam. 

ingat lagi dulu time darjah bape entah main game age of empire. aku main tipu. hahaha. kan boleh create map sndiri. aku gi letak sume kuda banyak2 kt sekililing tempat aku. hahaha. lawan 8 negara. still aku yg menang. mana tak nya, orang datang serang bawak dalam 20 orang yg standby 1 2 ratus. hahaha. sampai ada yg tak guna askar2nya. haha serius penakut.

kalau men counter strike pulak lagi ar. aku asyik soh orang je depan. dah tu keje aku menyorok. mana taknya dengar bunyi dentum dentam udahlah gelabah. ngan sokongan yg bg menghancurkan aku lagi. gelabah giler. haha bila kena tembak udah xnak main lagi dah. hahaha lawak.

ada satu game PS dulu, honour apa entah. tapi ada honour2 la jugak. game ni la lagi aku takut. ahaha. bodoh ni. dia cam misi ada stage2 dia ar. sampai stage 1 je yg aku sanggup selebihnya aku bg joystick kat abg aku. haha. sengal. nak main tapi takut.

dalam banyak2 game yg aku main, ada satu game yg aku tak penah takut nak main. tau game apa? Guitar Hero ar. haha sebab apa? sebab happening giler. nak takut apanya. siap menyayi lagi tau. hehe. pastuh game red alert. aku main hard pun takpe. dah expert. hahaha belagak dowh.

1 comment:

Raja Norhazrin said...

aku takut kot men game war ni.
red alert pon men yang medium je
brutal tak penah2 aku nak try.
tak tawu knp =.="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com