Sunday, August 11, 2013

Updated! Raya 1434H.

Selamat Hari Raya Aidilfitri Mohon Maaf Zahir dan Batin kepada semua pembaca :)

dah lama nak update blog. kalau sekali update, asyik update je. sekali tinggal memang susah nak kembali. post entry yang malas. nak baca kejap je. so raya kali nih iolls dapat cuti dua hari je. malam raya dengan raya pertama. raya kedua dah kena kerja.

tapi nanti raya ke-6 dan ke-7 sambung balik cuti. so, sape2 nak datang beraya ke rumah, silalah datang pada hari yang saya cuti. raya kali nih biasa-biasa je. mula2 macam tak best la kan takde plan nak beraya ke mana-mana. at last dapat gak pegi ke rawang rumah kawan family. lega rasanya. lama sangat dah tak jumpa. sebelum2 ni nak jumpa, asyik terbatal niat je. kali ni sampai gak hajatnya. hihihi.

outfit of that day of coz la jubah dress. kali nih i vain siket la. siket je. biasanya baju kurung cotton je masa raya pertama. dah ada duit sendiri nak la pulak tukar selera. dan semestinya bila dah vain feeling like princess la kan. ok sila muntah.



actually, plan raya kali nih tema warna deep green or green turquoise sekali jadi warna purple. moral of the story, takyah nak rancang2 bagai. beli je apa yang rasa cantik.

2 comments:

Marou Apple Hijau said...

selamat hari raya aidil fitri..


Entri Baru Update 3Saat Lalu : Duit Raya Besar

Ae Na said...

Hai , jom singgah instashop kami . Ader maxi dress , plus size collection , handbag cantik , korean fashion dan cathy doll product .

Instagram:@le_debby
Facebook : facebook.com/ledebby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com