Thursday, November 29, 2012

Rutin Cuti Semester.

Assalamualaikum.

semalam aku dengan kawan kawan kuala aku buat majlis. meriah giler majlis kita orang semalam. walaupun hanya kita kita aje yang ada, majlis tetap meriah. ramai jugak budak budak yang datang. tak kira kaum yang datang. ada Cina, India semua pun datang. yang tak datang semalam hanya orang Sabah Sarawak je. alhamdulillah syukur sebab majlis kita orang still berjaya. semua pun rasa happy.

lepas je habis majlis, kita orang ada buat makan makan. simple jer. kita orang buat makan makan kat KFC. siapa yang nak makan tuh makan lah. taknak makan boleh tengok je orang makan. how nice we are. belanja KFC semua. kita orang tak kedekut malah baik hati lagi tau. hehehe. next time uolls readers, boleh join dengan kita orang buat majlis k.

memang majlis lah sangat kan Aisyah. hahaha. okay back to reality. semalam aku dan kawan aku dekat kuala selangor pegi main bowling dan lepak lepak dekat KFC makan. kita orang main bowling pakai baju kurung okay. and of course like usual Aisyah lah yang menang. aku tak tau apa ilmu yang Aisyah guna sampai dia boleh menang selalu setiap kali main bowling. HAHAHA. dalam pada masa kita orang main bowling and makan2 ada lah 2 3 keping gambar kita orang ambik. 

dari kiri, farahan, atikah akhir, aisyah, raje, anis, atikah mahfud

nih lah Aisyah yang selalu sangat menang tuh. benci !

dari kiri, atikah akhir, farahan, anis, atikah mahfud, hafiza

tak perlu dah nak kenalkan lagi.

lepas seronok seronok berjimba main bowling. tetiba je wujud gambo nih. hehehe.


semua seronok semalam. ketawa tak henti henti sampai achi kat tesco tuh daring daring dah. ado den kesah? aku paling ingat cara Raje perli aku. "aku ingat ko nak datang dengan dorang semua. kenapa tak datang kul 3 je?" cara Raje puji aku pun aku ingat "eee cantik baju kau. baju tidur" sweet giler cara kita orang puji memuji tau. belum lagi cara Atikah Akhir. lagi sweet. haha

5 comments:

tika akhir said...

haha. weh. ko ape pasal ha. x puas hati an ngan kite. weh. ko tengok pict yang atikah mahfud pegang bola tu tengok die pegang bola macam mane! macam pelok anak. atikah..lain kali jgn main tau. pegang bola dah salah =P. heheh

Aisyah Taib said...

hahahaha. lek lah tikah. jangan marah2. cute tau gambar you pegang bakul tesco.

atikahmahfud said...

nampak kite cam bakal ibu mithali kannn ahahaaa lolss :P

amgyver said...

done follow!
syok la dah cuti...

Raja Norhazrin said...

HAHAHA but syah, I really like your baju kurung.
BETUL TAK TIPU.
and I'm sorry kalau perli tu terkasar.
SORRY =D

XOXOXO korang =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com