Wednesday, January 26, 2011

mood tidak stabil lagi.

firstly, aku mau nanya lah apalah perasaan korang bila dapat kawan yang tidak memberi semangat langsung nih? bagi aku, kawan aku nih hanya boleh menjatuhkan semangat aku. yes mungkin ada orang yang cakap ala dia main-main jer tuh. 

sekali dua boleh lah terima dia main-main. kalau dah beratus-ratus kali tuh apa citer pulak? sampai harinya mesti panas jugak. seriously shit today. it was suck. bayangkan aku sampai skip kelas hanya untuk mengeluarkan air mata. oh my god dah dua hari okay aku macam nih. 

sampaikan aku macam dah give up ouh nak study account. aiyooo i really hate this feeling. bukannya aku tak boleh langsung, but still macam gelong-gelong lagi nih. aku mengaku aku macam tak berapa ngam ngan account banding dengan math. lambat siket pickup. tambah2 lagi lecturer yang ajar tuh macam haram jer.

then, tambah lagi ada kawan yang macam terlebih pandai then malas nak layan aku yang macam bongok nih. lagi lah aku nak mencarut-carut fuck fuck fuck you! 
ayat dia aku akan ingat sampai bila-bila. ayat dia menyusuk ke jantung nih. kalau tak, takkan lah sampai aku menangis kan. macam nih nak jadi accountant? ini pun tak lepas.

ok takpalah. biarlah aku usaha sendiri untuk subjek nih. sekali lagi aku dengar dia peleceh aku, memang wajib dia dapat makian aku. no chance for you girl.

3 comments:

Nur Farahan said...

sya..mase mule2 ak blaja acc un ak un selalu nangis...
x pe2..dun give up..cuti mid sem blik x??
mne yg ak ingt leh la ak ajar...heheh..
chaiyok girl!!otai x kan nk ngis..<3

gurlz16 said...

woo..relax girl...who's insulted u???so dare she do that to u...

Aziera Jumat said...

byase ar tu. dunia? mcm2 jenis manusia ade. yg kite ni, kene kuat confront all of them. bg aq, ko xya ar amek hati sgt. aq bnyk kali kene kot. ALLAH TU MAHA ADIL kot. tau la Die nk wat ape..
biar lantak kat die ar. die boleh masuk syurga ke dgn account die yg AA++++ tu?? ko tnye die..ahahahha. cool do!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com