Tuesday, December 21, 2010

nuffnang


nuffnang? apa tuh? dah tak payah lagi tanya aku apa jadahnya benda nih. rasanya sume dah tau. kalau yang tak tau, mungkin anda kini berada di dalam aquarium.

aku tak suka sangat benda alah nih. tapi, aku suka benda nih ada kat blog orang. act, tak suka sangat. tapi suka la jugak. ahh what ever. aku nak citer ada satu blog nih aku baca. well, kalau nak orang click nuffnang tuh ramai la kan yang promote. so, macam2 cara la kan nak promote nuffnang dorang ikut kreativiti masing2.

yang funny nyer nih, ada ke 'saya tengah kumpul duit nak kahwin, tolong la klik' rasa kesian ar pulak. then, i pun klik. aku rajin tau klik2 orang punyer tuh. haha. apalah sangat ngan satuh klik tuh kan. ada jugak yang tulis 'anda klik, anda menang' apa yang menang pun aku tak tau. hahaha. funny. selalunya kalau aku blog walking, benda tuh ar aku cari dulu. nak tengok dia tulis apa untuk promote. haha.

anyway, tahniah laa kepada sesapa yang dah dapat buat rumah batu tuh. 
*macam perli jer aku nih. ada yang kena lempang laju2 nih kang.

3 comments:

Mohamad Izwan said...

hahaha.. sy tak tau nak promote pe kat nuff sy.. kalau orang nak klik, klik r.. depends..

Aisyah Taib said...

haha cakap ar nak buat rumah batu mesti orang klik. haha

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

hye...dah follow, follow back ok.. nice blog.... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com