Sunday, November 7, 2010

itu pun jadi.

citer pasal cerek.
hahah agak kelakar kot bagi aku.

citer dia camnih, ada sorang kawan nih. sape entah nama dia. dia nih, agak suka ar pinjam cerek kawan aku nih. yg kawan aku ni pulak beli cerek tuh share duit dgn kawan dia. dh batak2 maka kuarlah satu cerek. apa brand pn aku tak tau.

mula2 minah ni cam takut tau nk kuarkan cerek. takut ada spotcek. risau cerek dia kena rampas. so, lepas pada spotcek besar2an arituh dengan slumbernya dia kuarkan cerek dia tuh tanpa segan silu dan rasa bersalah. so, sekarang ni hari2lah cerek dia tuh tersedia kt luar. xpayah nk mintak permission lg dah. 

act, kawan aku ni pn tak kesah sangat orang pinjam cerek dia. alah apa la sangat an. setakat nk bancuh air secawan je. so, dia bg la guna. yg menyebabkan kawan aku ni bengang. HAHA! air kt cerek tuh dh habis, dia nak air panas. sepatutnya ambik la cerek tuh isi air baru masak yg lain. ini jwpn dia "ala..." pastuh dia just ambik air watercooler. hahaha. 

yg lagi bikin panas. kawan aku ni masak air tgh malam then dia tido. katanya dia masak air tuh untk wat air masak biar dia sejuk ar. membe aku ni an suka bangun lambat.bangun2 jer tengok air dalam cerek tuh panas jer. hati dia pun apa lgi, ikut macam air tuh jugakla. nak maki dia nangis lak nnt. cengeng kot. hahaha.

sekarang nih, dia cam dh x selalu guna jer dah cerek membe aku tuh. mcam paham je. hehe. kelakar kot membe aku tuh mengamuk. hahaha.

*bekerjasama lah siket.

2 comments:

gurlz16 said...

hahahahahahahahaha..lwak kot...
weyh...sape kot membe ko tuh??haha
nak kenal boleh x??mesti kiut an??haha

EsyahTaib said...

tak berapa nk kiut kot membe aku tuh.
tp ok ar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com