Wednesday, September 29, 2010

woahhh today is the worst day. damn fucking man! haishh tengah test CTU nih. a.k.a agama. then, ada ptptn call aku. she said i must apply it again. bastard! can u imagine that betapa susahnya aku usahakan benda tuh. dah 2 kali dah. still rejected. terus x boleh jawab soklan nih. nangis terus aku. that time jugak. dalam bus, until sampai dlm bilik. still continue nangis. dah malam pun, still nangis jugak. haishhh muka ni sampai sembab tau. geram punyer pasal.

aku tension minggu nih. macam2 berlaku nih. test mmg belambak. markah peksa mesti B ke atas. aku xnak ada C. kalau ada paham2 jelah nangis lagi. dah tuh this saturday ada dinner. fuck them! menyusahkan aku. macam la xde hari lain nak buat. on the same day ada test math yg smpi 8 chapter tuh and at night ada dinner. ada tema lagi. budus!!! 

csc punyer project kena hantar by the end of this week. 2 project sedia ada. but satu lagi hilang sbb virus bodoh tuh. so, kena buat balik. leceh! banyak benda aku nak fikir. sudahnya aku nangis je tau. buat math menangis. hahaha so funny sedih sgt soalan tuh agaknya. i try to finish my works slowly. math hampir siap cuma tinggal buat revision untuk test. sabtu pre-test. selasa test-2. khamis mggu depannya quiz. 

assignment CSC must submit before 15 october. my god. sume last minute nih. PAD also before 15 oct. all the works must submit before 15 oct. see...no wonder i become like this. so much things i want to think.
i want to text him. but unfortunately, i can't.
benda yg mampu aku buat berusaha, berdoa, agar diri ini kuat untuk hadapi segala2nya.

*minggu nih saya sangat sensitif dan baran.

5 comments:

Raja Norhazrin said...

holla my diorr~~

sabar oke? ini sumer ujian.
INGAT, mesti sabar...
selesaikan semua step by step...
jgn gopoh2...u've to b strong...
jgn lak nanges je manjang...
jdikan tangisan tu kekuatan...
bukan kelemahan...
org lain boleh buat, ko MESTI boleh buat punyer...

p/s : jgn lupa DOA oke!

Aisyah said...

thanks beb.
ish semalam paling teruk la yg aku rasa. yg paling bengang ptptn la.
penat tau nk uruskan. alih2 jd camtuh.
sehari suntuk nih nangis.

Raja Norhazrin said...

kesian kt ko..da bulan brape dah,.
ptptn tak jalan lagik...
ni kena buat balik sumer tu ke?

Aisyah said...

haah la. tu yg fade up giler tuh. leceh nak buat balik.

Raja Norhazrin said...

perrghhh, mmg dugaan betol...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Ping in TotalPing.com